MENU CLOSE

17:e Kalvfestivalen
12-15 augusti 2021

Internationell mötesplats för utveckling av nutida konstmusik

Kalvfestivalen är en festival för nutida konstmusik och en plats där vi arbetar med musikens utveckling och integrering i samhället. Kalvfestivalen startade år 2004 i Kalv och äger rum andra helgen i augusti varje år. Orten Kalv är en liten by i ett naturskönt område i södra delen av Västra Götaland.

Den drivande kraften är övertygelsen att den nya musiken har något att tillföra samhället och att den kan utvecklas i nära interaktion med utommusikaliska verksamheter. Det som efterhand har kommit i fokus är samarbetet med civilsamhället i orten Kalv. Genom ett nära samarbete med föreningar, företag och andra grupper i Kalv har vi skapat en genuint ny publik för denna musik. Kalvfestivalen har fått uppmärksamhet både nationellt och internationellt och är en av de mest tongivande och långvariga festivalerna för ny konstmusik i Sverige

Stöd Kalvfestivalen!

Bli medlem!
Medlemsavgiften är 100 kr per år och betalas till bankgiro 5524-3216.
Glöm inte uppge namn och adress!

NYHETER

Kalvfestivalen_Collage_PM_2

Kalvfestivalen minns Luigi Nono!

Kalvfestivalens 20-årsjubileum är snart redo att avslöja sitt fulla program. Ett program där fyra dagars festival förhoppningsvis låter sig upplevas som en enda lång vandring mellan konserter, ljudinstallationer, performance och samtal.

Kalvfestivalen_utskick_feb_2024

KALVFESTIVALEN FIRAR 20 ÅR!

2024 går Kalvfestivalen av stapeln för 20:e gången. Vi gläds och förundras över denna bedrift och bjuder er alla att fira det med oss i sommar, den 8–11 augusti!

Kom på årsmötet

Välkommen till årsmötet — Torsdag 21/3 kl 18.00

Kalvs Bygdegård

logo_vitbg2

DE VANDRANDE KLANGERNA I KALV 8–11 AUGUSTI 2024

2024 blir den 20:e upplagan av Kalvfestivalen. Det firar vi genom att blicka bakåt, blicka framåt och kanske framför allt lyssna in i Kalv.

Årets artister