MENU CLOSE

17:e Kalvfestivalen
12-15 augusti 2021

Internationell mötesplats för utveckling av nutida konstmusik

Kalvfestivalen är en festival för nutida konstmusik och en plats där vi arbetar med musikens utveckling och integrering i samhället. Kalvfestivalen startade år 2004 i Kalv och äger rum andra helgen i augusti varje år. Orten Kalv är en liten by i ett naturskönt område i södra delen av Västra Götaland.

Den drivande kraften är övertygelsen att den nya musiken har något att tillföra samhället och att den kan utvecklas i nära interaktion med utommusikaliska verksamheter. Det som efterhand har kommit i fokus är samarbetet med civilsamhället i orten Kalv. Genom ett nära samarbete med föreningar, företag och andra grupper i Kalv har vi skapat en genuint ny publik för denna musik. Kalvfestivalen har fått uppmärksamhet både nationellt och internationellt och är en av de mest tongivande och långvariga festivalerna för ny konstmusik i Sverige

Stöd Kalvfestivalen!

Bli medlem!
Medlemsavgiften är 100 kr per år och betalas till bankgiro 5524-3216.
Glöm inte uppge namn och adress!

NYHETER

Kalv PM4 omslagsbild-3

Nu börjar årets Kalvfestival 8–13 Augusti 2023: DE LJUDANDE HUSEN I KALV!

Årets Kalvfestival inleds med tre dagar av tre huskonserter, en vesper och en vernissage.

Kalv Festivalen Program 2023-48pp_AW

Snart börjar årets Kalvfestival | Läs programboken online!

Festivalen 2023 blir (nästan) en vecka lång fylld av parallella och invävda spår där det lekfulla och utforskande står i centrum.

Kalvfestivalen 2023 Collage 1

Programmet för 2023 klart!

Festivalen 2023 blir (nästan) en vecka lång fylld av parallella och invävda spår där det lekfulla och utforskande står i centrum.

Kalv - Bildspel 2023 SE3 1517x828

Kalvfestivalen 2023 äger rum 8–13 augusti!

Snön närmar sig åter de svenska breddgraderna, men våren nalkas likväl – och inte minst, sommaren! Och med den återkommer Kalvfestivalen i vanlig ordning!

Årets artister