MENU CLOSE

En vecka kvar till Kalvfestivalen 2021!

Torsdag 12 augusti invigs årets Kalvfestival. Och under fyra festivaldagar får ni ta del av ett program fullspäckat med djuplodande tonsättarporträtt av en samling säregna och fantastiska musiker.

Festivalen invigs kl 19.00 på två platser i Kalv (skolan och campingen). Alla besökare uppmanas att delta i denna Kalvrit signerad duon Hidden Mother. Ta med er ljud och objekt och var med oss när vi renar luften från Corona och pånyttföder musiklivet!

Kl 20.00 fortsätter begivenheterna med ensemble mosaiks konsert sällsamma instrument med musik av Hanna Hartman, Clara Iannotta, Eduardo Moguillansky, Daniel Allas och Alyssa Aska.

Öppningskvällen avslutas med violinisten Linda Jankowska, som ger oss klangen av en märklig violin i Pierluigi Billones Equilibrio. Cerchio.

Festivalen fortsätter sedan med fler konserter med såväl ensemble mosaik, Linda Jankowska som Hidden Mother, men utökas också av RAGE thormbones (USA) och Gageego!

I år hålls även den tredje internationella kompositionsakademin. I år digitalt, men under festivalen presenteras studenternas musik live såväl som de två lärarna, Clara Iannotta och Dmitri Kourliandski.

Varmt välkomna!