MENU CLOSE

Kalv – en plats för musiken och Ensemble Temporum!

Kalvfestivalen 2021 gör sig redo att välkomna lyssnare från världen över även om vi i år alltjämt brottas med osäkerheten kring smittspridning och hanteringen av en Covid-19-säker festival.

Vad vi vet är att årets festival äger rum 12-15 Augusti! Den föregås av en internationell kompositionsakademi som samlar deltagare från världens alla hörn, men i tidens anda så sker allt genom balans mellan digitala och fysiska lösningar.

Redan förra året avslöjade vi några av våra akter, Hidden mother, Rage Thormbones och ensemble mosaik, vi har nu glädjen att tillkännage vårt norska inslag, kammarensemblen Ensemble Temporum. Ensemblen tar sitt namn från franske tonsättaren Gérard Griseys portalverk vortex temporum, som de också kommer uppföra under festivalen, men därutöver framför de även musik av akademistudenter, Lene Grenager, Jonas Skaarud och Martin Rane Bauck!

Då vi lever i en tid av ideliga nya, förlängda och ändrade restriktioner så ber vi er att följa oss på såväl hemsida som sociala medier. I takt med att sommaren nalkas kommer alltmer information delges och konturerna av en efterlängtad festivalåterkomst bli tydliga!

https://www.ensembletemporum.com/