MENU CLOSE

Bara en vecka kvar till den tionde upplagan av Kalvfestivalen!

Med bara en vecka kvar så arbetas det nu febrilt för att sy ihop de sista detaljerna kring årets tioårsjubilerande Kalvfestival.

Det som började som en vision att den nya musiken skulle få större uppmärksamhet i samhället, och finna en ny roll, är idag en årligen återkommande musikfestival som vi är mycket stolta över. Det vi tillsammans har gjort dessa tio år är inget himlastormande, men det är unikt och det har uppmärksammats på många håll i musiklivet och kulturdebatten. Kultur handlar inte om kvantitet, vilket man lätt förleds tro i vårt tillväxtsamhälle. Det handlar om kvalitet och mänskliga möten.

Tio år är en lång tid för ett kulturprojekt, och en lång tid i varje människas liv. Under årets festival blickar vi bakåt för att erinra oss hur det började och vad som hänt på vägen. Vi sänder en tacksam tanke till alla medarbetare och finansiärer som gjort det möjligt. Framför allt gläds vi åt det varma mottagande våra arrangemang alltid fått av publiken i Kalv. Vi hoppas att vi har er alla med när vi går in i Kalvfestivalens andra decennium!

Välkomna till den tionde upplagan av Kalvfestivalen!

/föreningen Kalvfestivalen